Future Makers 2020 онлайн и с безплатен достъп - Дани Пенев

На 21 ноември 2020 г. в София Тех Парк трябваше да се проведе първото издание на младежкото събитие за кариерно и личностно развитие Future Makers.

Както се досещате, влошилата се през последните седмици обстановка в страната прави невъзможно провеждането на събития с голям брой посетители.

Това е лошата новина.

Добрата новина е, че Future Makers ще се проведе онлайн с безплатен достъп за всички търсачи на вдъхновение и възможности за личностно и професионално развитие.

С решението си да организира Future Makers в онлайн формат екипът на платформата NEXTSTEP.bg ни показва как би трябвало да подхождаме към живота в свят, в който дългосрочното планиране е практически невъзможно.

Колкото и да ни е трудно, няма как спрем да живеем. Просто се налага да бъдем по-гъвкави и да търсим варианти да учим, да работим и да правим нещата, които обичаме, като същевременно се грижим за себе си и за хората около нас.

Ето какво можете да очаквате от Future Makers.

.

Лекции, виртуални срещи и уебинари

На 21 ноември (събота) ще можете да гледате и чуете 9 вдъхновяващи презентации на 10 момичета и момчета на възраст от 17 до 28 г.

Те ще разкажат за своите занимания в сфери като образование, наука, предприемачество, журналистика, изкуство и доброволчество. За мен е чест, че ще бъда един от лекторите.

Презентациите ще се излъчват на живо в Zoom, както и във Facebook страницата на NEXTSTEP.bg.

Източник: Future Makers

Също на 21 ноември, веднага след лекциите, ще можете да се срещнете виртуално с представители на организации, чиито дейности са насочени основно към младежи, като УНИЦЕФ, AIESEC, Международна награда на Херцога на Единбург – България, Фондация „Заедно в час“, Study Buddy, JAMBA, NEXTSTEP.bg и др.

Програмата се допълва от 5 уебинара, посветени на теми, свързани с кариерното развитие. Те ще бъдат водени от професионалисти с опит в кариерното консултиране, копирайтинга, маркетинга и креативната индустрия и ще се проведат онлайн в 5 отделни вечери между 17 ноември и 15 декември.

Подробна информация за програмата, лекторите, изложителите и водещите на уебинарите на Future Makers ще намерите в сайта на събитието.

За да се възползвате от всички дейности, включени в програмата, просто трябва да попълните този кратък формуляр за регистрация.

Първите 100 регистрирани участници ще получат и подаръци от организаторите и партньорите на събитието.

Заглавно изображение: Future Makers

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *