Да тичаш към себе си, Краси Георгиев - Дани Пенев

Една година, след като с ултрамаратонеца Краси Георгиев и изд. AMG Publishing обсъдихме възможността да работим по съвместен книжен проект, книгата вече е по книжарниците.

„Да тичаш към себе си“ е автобиография на Краси Георгиев с елементи на литература за личностно развитие и самопомощ.

Да тичаш към себе си, Краси Георгиев - Дани Пенев

В книгата ще намерите информация от първа ръка за детството на Краси в Панагюрище, юношеския му период в Русия, казармата, следването в Нов български университет (НБУ), съчетаването на ролите на готвач и бегач в Англия, преместването му в САЩ и завръщането му в България.

Ще проследите участието на Краси в маратони, ултрамаратони, етапни състезания и благотворителни бягания в страни като Шотландия, Англия, Швейцария, Словакия, Ливан, Камбоджа, Мароко, САЩ, България, Македония и Албания. За кратко ще се озовете дори отвъд Полярния кръг.

Всяка от 10-те глави в книгата проследява определен период от живота на Краси и извежда принцип, от който той се ръководи до днес.

Независимо дали обичате да бягате, принципите на Краси ще ви бъдат от полза, тъй като са приложими във всяка сфера на живота.

Да тичаш към себе си, Краси Георгиев - Дани Пенев

Историите и размислите, които Краси споделя, се допълват от фотографии от личния му архив.

Редакактор на книгата е Ива Цонева от AMG Publishing, а дизайнът е дело на Таня Минчева от Kontur Creative, която е отговорна и за чудесното оформление на другите ми две книги – „Хората, които променят България“ (2019) и „От нас зависи“ (2020).

Благодаря на всички, които си поръчаха предварително „Да тичаш към себе си“.

Вече всеки може да си купи книгата от книжарниците в страната (включително онлайн) и през сайта на AMG Publishing.

Приятно четене!

Ако след прочитането на книгата ви се прииска да споделите впечатленията си с мен, можете да ми пишете на dani@danipenev.net или във Facebook страницата „Хората, които променят България“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *